Erfgoeddag/Duaal Leren

Erfgoeddag 'Nacht' 23 april 2021 19u "Een plek voor het uitvonken van dromen". Digitaal event: inzichten en reflecties over leren op de werkvloer

Ondernemen, jongeren op de werkvloer en erfgoed maken deel uit van ons dagelijks leven. Momenteel wordt Luna (16 jaar), een duaal leerling lassen constructie (leerling CLW VTI Poperinge) opgeleid op onze werkvloer en loopt het 2de jaar stage van Tom (20 jaar), een werkplekleerder 2de jaar assistent marketing (leerling Vives).

Met het digitaal event nemen de deelnemers letterlijk plaats op de werkvloer in ons 'Atelier Joie de Créer' met hun dromen rond erfgoed, leren, opleiding en imago van de sector, vanuit hun professionele achtergrond en betrokkenheid met dit thema en met wetenschapsjournalist Marc Geenen als moderator.

Filmpjes: Van bezige bij tot dreamgirl:  https://youtu.be/r8xA67WU2Ks / Van dreamgirl tot leerling-tovenaar:  https://youtu.be/qWbqoYdhUF4 / Van leerling-tovenaar tot metaalbewerkster: https://youtu.be/cPEqF4hBhuU / Ode aan de smederij: https://youtu.be/6OJubvgvWBs

Online event: https://youtu.be/Ru230ouvvAo

 

 
 

 

Digitaal event 'Een plek voor het uitvonken van dromen'

Erfgoeddag 'Nacht' vrijdag 23 april 2021 om 19u. "Een plek voor het uitvonken van dromen".

Digitaal event: 'inzichten en reflecties over leren op de werkvloer' met wetenschapsjournalist Marc Geenen, als moderator en verschillende deelnemers die letterlijk op de werkvloer in ons 'Atelier Joie de Créer' plaatsnemen met hun dromen rond erfgoed, leren, opleiding, imago van de sector, vanuit hun professionele achtergrond en betrokkenheid met dit thema. 

Uitnodiging 'een plek voor het uitvonken van dromen' - digitaal event