Jouw verhaal in metaal

Made in Inox vertaalt jouw idee naar een kwaliteitsproduct in - roestvast - staal, of in een ander metaal. Of je nu een particulier bent op zoek naar een trap, balustrade of brievenbus of een architect, designer of aannemer die zijn plan voor een horecazaak of winkel vorm wil geven: wij luisteren naar je wensen en ontwerpen een oplossing op maat. Zelfs handige klussers die wat expertise kunnen gebruiken bij het lassen van stalen onderdelen, helpen we je graag.

Wat ons typeert? We combineren 140 jaar ervaring en vakmanschap met de allernieuwste technologie. We hebben een buitengewone passie voor ons vak en voor de materialen waarmee we werken. En onze obsessie voor kwaliteit en dienstverlening zit in ons DNA.

Welkom bij Made in Inox!

Martine D'hondt vertelt haar 'missie'verhaal

Martine D'hondt is onlangs op 14de missie geweest. Deze keer naar Cascas - Senegal. Als vrijwilligster van VZW See&Smile gaat een tweetal keer per jaar mee op missie. Martine heeft van haar werk haar hobby gemaakt.

Ze is te gast in Made in Inox met haar "missie"verhaal op vrijdag 4 oktober 2019 om 19u30.

Inkom: €5 - Opbrengst gaat naar de VZW See&Smile. 

Info: marleen.baelde@madeininox.be  0497/030867 en volg ons op facebook.

Lees ook het krantenartikel over Martine in onze jubileumkrant 'Forge de Belles Histoires'

 

Nieuwsbericht

Bedrijfsbezoeken

Made in Inox is niet zomaar een bedrijf of een job, maar een levenswerk. De voorbije jaren werkten we hard om dat levenswerk ook aan de volgende generaties door te geven. Tijdens een rondleiding op maat laten we jong en oud kennismaken met het verhaal van de smid vroeger en nu. Zo willen we onze passie voor het vakmanschap - en voor technische beroepen in het algemeen - aanzwengelen.

De rondleiding, het drankje en de warme babbel maken van elk bezoek een unieke belevenis.

Zin om langs te komen? Meer informatie.

 

Certificaten

Made in Inox is gebeten door perfectie en kwaliteit. Die gedrevenheid wordt onderstreept door het EN1090-2-certificaat, dat bewijst dat al onze producten aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen. Concreet dragen al onze dragende constructies het CE-label, een garantie voor kwaliteit én veiligheid.