Kerst en Nieuwjaar

Made in Inox gaat er even tussenuit van 25 december 2018 tot en met 1 januari 2019.

We wensen u en uw familie fijne Kerstdagen toe en een vreugdevol, gelukkig en gezond 2019.

Nieuwsbericht
telenet onderbreking

Telenet onderbreking

Op ma 3/12 en woe 5/12 voert Telenet werken uit in de Steenvoordestraat. Ons netwerk zal op deze dagen onderbrekingen ondervinden tussen 7u30 en 18u.

Spijtig genoeg kunnen we uw oproepen daardoor niet beantwoorden en ook e-mails zullen hierdoor vertraging oplopen.

Voor dringende zaken kunt u steeds Pol bereiken op gsm 0497/03 08 71.

Onze oprechte excuses voor dit ongemak en bedankt voor uw begrip.

Hoe omgaan met verlies? Lezing door Marc Vande Gucht

Marc Vande Gucht, vader van Joke die op 27 mei 2003 uit het leven stapte. is medestichter van het Fonds GavoorGeluk dat depressie en suïcide in Vlaanderen wil helpen voorkomen. 

Met het Fonds GavoorGeluk willen 2 vaders, de 2 stichters,  doen voor anderen wat ze voor hun eigen kind niet meer kunnen doen: een warme samenleving creëren die rekening houdt met ieders kwetsbaarheid, en zo de vluchtweg van zelfdoding verspert.

Marc vertelt over de impact van een trauma op een individu, op een gezin – ook na 15 jaar. Hoe anders zien we de dingen? Loslaten, wat is dat precies? Het evenwicht tussen ratio en emotie. Een onderwijssysteem dat jongeren veerkrachtig maakt.  De kracht van vertrouwen.

Kortom hoe weerbaarheid verhogen, hoe omgaan met verlies, diversiteit, instabiliteit. Mens erger je wel! Droom je droom en verspil geen kostbare tijd.

Inschrijven: marleen.baelde@madeininox.be  0497/03 08 67

60 jaar huwelijk

Op 20 november 1958  trouwden Noël Cauwelier en Godelieve Delalleau, de 3de generatie in ons familieverhaal. Zij is de kleindochter van Jules Verhille en Leonie Dugardein die in 1878 de hoefsmederij van 't Rattekot verder zetten.

Dag van de Ondernemer

Liantis zet Made in Inox en andere ondernemers in de kijker op de Dag van de Ondernemer. Een mooie waardering!

Belettering in gelakt staal

Vandaag plaatsten we de belettering van de vakantiewoning 'het Douviehuis'. De gelakte stalen letters vormen een mooi contrast tegen de rode stenen muur.

Benieuwd naar meer? Bekijk onze andere projecten in belettering.

 

See & Smile

Martine op missie.

Hartverwarmend: patiënten na operatie met zonnebrillen van onze actie voor See & Smile

Herdenking Isabel - benefietavond

5 jaar geleden namen we afscheid van Isabel. We nodigen je uit om Isabel een glimlach te schenken. 

Made in Inox steunt See & Smile

Op 23 augustus geven we de aftrap van onze actie ten voordele van de vzw See & Smile, een groep Belgische dokters en verpleegsters die in Azië en Afrika mensen met oog- en tandproblemen opereren om hen weer een menswaardig bestaan te geven.

 

Made in Inox steunt See & Smile

Doortocht Vierdaagse van de IJzer

We blikken terug op een heel geslaagde doortocht van de Vierdaagse. De start van ons 140 jarig bestaan is niet onopgemerkt voorbij gegaan. Vele wandelaars wandelden door ons bedrijf en steunden See & Smile: ze kochten een eendje of bril en schonken ons met plezier hun glimlach. Geniet mee van de lachende gezichten op onze facebookpagina in het album See & Smile 23-08-2018.

Vierdaagse van de IJzer bij Made in Inox

Made in Inox viert zijn 140ste verjaardag en dat moet gevierd worden. We geven de aftrap met een originele actie: op 23 augustus stappen de wandelaars die aan de Vierdaagse van de IJzer deelnemen dwars door de gebouwen van Made in Inox.