TIG-lasser

Kom jij ons team versterken? Ken je iemand die ons team kan bijstaan?

 

Nieuwsbericht

Nieuwe projectleider

Het Made in Inox team verwelkomde Niels Debergh die als bijkomend projectleider jouw project tot in de puntjes zal uitwerken.

Jaarlijks verlof

We zijn in verlof van ma 20 juli tot en met vr 14 augustus 2020.

Het Made in Inox team wenst jullie een deugddoende, gezonde vakantie toe.

Jobaanbieding

Is deze uitdagende, veelzijdige job in Watou, het dorp van hoge gisting, iets voor jou?

Heb jij de persoonlijkheid en motivatie om deze job aan te nemen waarin je verantwoordelijkheid krijgt en waarbij je je unieke talenten en vaardigheden tot uiting kunnen komen?

Afscherming

Made in Inox kan jou helpen om afstand te houden conform de Covid19-maatregelen en maakt jouw plexi afschermingen op maat.

Meer informatie? Contacteer ons vrijblijvend.

Maatregelen coronavirus

Beste klanten,

Naar aanleiding van de federale maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, nemen we volgende beslissingen:

  • Vanaf nu werken we achter gesloten deuren.
  • We werken zoveel mogelijk op bestelling.
  • Neem telefonisch (057/388104) of per mail (info@madeininox.be) contact op voor uw bestelling, afhaling of voor verdere vragen.

We houden je op de hoogte indien er wijzigingen zijn.

Samen sterk! Wees respectvol voor je medemens. Zorg goed voor jezelf en voor elkaar.

 

 

Samenwerking Linum en Made in Inox

De Linum Group bouwt een nieuw hoofdkantoor en stelt RVS tentoon, waaronder ook de raket van Made in Inox die symbool staat voor ideeën geven je alle ruimte.

https://www.agoria.be/nl/Linum-Group-bouwt-nieuw-hoofdkantoor-en-stelt-RVS-tentoon

https://www.madeinwest-vlaanderen.be/nieuws/linum-foundation-toont-met-expositie-wat-duurzaamheid-betekent-in-de-praktijk/#.XkPT63A9Xn1.email

Gelakte stalen ramen en deuren

Gelakt staal in ramen en deuren zijn DE tendens in het landelijk wonen zowel voor binneninrichting als buiten. Meer informatie over de diverse mogelijkheden? Contacteer ons.

Kerst en Nieuwjaar

Wij gaan er even tussenuit van 25 december tot en met 1 januari. Op 2 januari staat het ganse team weer voor jou  klaar. 

Made in Inox wenst jou en jouw familie fijne Kerstdagen en een gezond, vreugdevol 2020.

 

Daar sta je van te kijken......

Op 1 december, het naamfeest van de patroonheilige  St Elooi, was de overhandiging van de cheque ter waarde van 15.041,43 € aan de VZW See & Smile de perfecte afsluiter van ons feestjaar 140 jaar Made in Inox, daar sta je van te kijken.

Wij schenken jou dankbaar een glimlach voor jouw bijdrage om tot dit mooi resultaat te komen.

Tentoonstelling 'afgeBEELD vakmanschap'

We blikken terug op een heel geslaagde tentoonstelling 'afgeBEELD vakmanschap' naar aanleiding van de 140ste bedrijfsverjaardag. De 1000 bezoekers mochten cultuur beleven in een verrassend aanbod op onze werkvloer. Een gemeend woord van dank aan wie vorm gaf aan de tentoonstelling op welke manier dan ook en voor ieders bijdrage aan het project See & Smile, dat eindigt op 1 december met de overhandiging van de cheque.

Tentoonstelling 'afgeBEELD vakmanschap'

Na de verjaardagskrant viert Made in Inox haar 140ste verjaardag verder met een pop-up tentoonstelling 'afgeBEELD vakmanschap' in ons atelier Joie de Créer op zaterdag 16 en zondag 17 november telkens van 10u tot 18u. Deze tentoonstelling nodigt de bezoekers uit om op een andere manier naar 'vakmanschap' te kijken.

Martine D'hondt vertelt haar 'missie'verhaal

Martine D'hondt is onlangs op 14de missie geweest. Deze keer naar Cascas - Senegal. Als vrijwilligster van VZW See&Smile gaat een tweetal keer per jaar mee op missie. Martine heeft van haar werk haar hobby gemaakt.

Ze is te gast in Made in Inox met haar "missie"verhaal op vrijdag 4 oktober 2019 om 19u30.

Inkom: €5 - Opbrengst gaat naar de VZW See&Smile. 

Info: marleen.baelde@madeininox.be  0497/030867 en volg ons op facebook.

Lees ook het krantenartikel over Martine in onze jubileumkrant 'Forge de Belles Histoires'

 

Verjaardagskrant 'Forge de Belles Histoires'

Vandaag is het zover. Bij de inwoners van Groot-Poperinge steekt onze verjaardagskrant 'Forge de Belles Histoires in de bus. Heb jij ze al ontvangen? Benieuwd naar meer? Blijf ons volgen op facebook  en de website. Ook als niet-Poperingenaar kom je heel wat te weten over wie we zijn en wat we doen en natuurlijk kan je ook deelnemen aan onze wedstrijd. 

Verjaardagskrant Forge de Belles Histoires

Nog een paar dagen en het is zover. Woensdag valt bij de bewoners van Groot-Poperinge onze verjaardagskrant 'Forge de Belles Histoires' in de bus.

140 jaar

We leggen de laatste hand aan de uitgave van onze jubileumkrant Forge de belles histoires. Deze verschijnt op 18 september en wordt bedeeld in iedere brievenbus van Groot-Poperinge.

Zomerverlof

Made in Inox zal gesloten zijn van 20/7/19 tot en met 18/8/19.

We wensen iedereen een deugddoende vakantie toe.

Fons Leroy op bezoek in Made in Inox

Fons Leroy, gedelegeerd bestuurder van de VDAB gaat binnenkort met pensioen. Door een uitwisselingsstage via Unizo is Fons in 2009 in ons bedrijf terecht gekomen en hielp hij mee op de werkvloer. Vorige week kwam hij nog eens op bezoek en we vierden hem op gepaste wijze. We overhandigden hem een mooie tekening van tekentalent Xavier Truant en onze stagiair en jobstudent maakten voor hem een robot.

Fijne herinneringen om te koesteren.

Samenwerking met VTI Ieper

Vandaag ontvingen we de leerlingen van 4de jaar MT van het VTI Ieper. Ze kregen er een uitgebreide rondleiding en ze maakten een raket 'geef je talent alle ruimte' die ze als aandenken mee naar huis namen. We gaven hen de boodschap dat ze met hun slimme handen zich op hun talent moeten inzetten.

De leerlingen van het 4de jaar M(echanische) T(echnieken) maakten voor Erfgoeddag van 28 april ll technische tekeningen en combineerden hun technische kennis met praktische verspaningstechnieken om schaalmodellen te maken van diverse metaalbewerkingsmachines. Ze gebruikten daarvoor verschillende materialen (ferro- en non-ferromatalen). 

Erfgoeddag

Smidje smee van 't Rattekot

De smid van 't Rattekot toont je hoe hij vroeger met hamer en aambeeld gereedschap maakte. De vierdejaars van het VTI Ieper ontwierpen miniatuur metaalbewerkingsmachines en visualiseerden hiervan het vervaardigingsproces. De 5de klas van De Torteltuin vertelt je over het maakproces in Made in Inox. Speurneuzen kunnen een boeiende bedrijfszoektocht spelen, gemaakt door de basisschool De Waaier uit Watou. Ook de creaties van de kunstenroute van basisschool Klavertje 3 uit Oostvleteren kan je bewonderen. Kortom, voor klein en groot zijn er doe-activiteiten.

https://www.facebook.com/cozeven/videos/1750511791715045/