Aankondiging Bedrijfsoverdracht

Naar aanleiding van de bedrijfsoverdracht, brachten we het 145 jarig familieverhaal in beeld.

Dit onder de vorm van een tijdslijn met onze eigen typerende toets.

Benieuwd ? Neem een kijkje via volgende link: Klik hier.

 

Een punt markeren als de start van een nieuw begin

Ingebed in een familie- en lokaal bedrijfsverhaal van 145 jaar, schreven we als 4de generatie verbindende verhalen rond werk.

Het zijn evenzeer verhalen die je meevoeren in ons leven, keuzes en zoektocht naar zingeving en identiteit. Je beleeft alleen vreugde aan je leven door trouw te blijven aan de waarheid in je eigen hart, als je kan handelen in lijn met je persoonlijke waarden en daarbij je talenten kan inzetten of ontwikkelen.

Op 28 augustus 2023 maken we ruimte voor een nieuw begin. Wij openen de ”Portail Jules & Leonie” en schrijven verder aan ons verhaal van de smid in ’t Rattekot.

Het is een moment om in dankbaarheid terug te blikken op dat wat met inspanning van velen tot stand is gebracht. Zonder onze geschiedenis valt het heden niet te begrijpen en heeft een toekomstvisie geen wortels. Wie om kan kijken kan ook best vooruitzien.

We vertrouwen de toekomst van Made in inox na 30 jaar toe aan Wannes Vandenaweele. Met de 9 jaar ervaring als projectleider bij ons zal hij ongetwijfeld zijn zin om te ondernemen bundelen met het aanwezige talent, vakmanschap en de creativiteit om de ideeën van de klanten vorm te geven en schrijft hij gedreven verder aan uw verhaal in inox en staal.

De toekomst van Made in inox verzekerd

Als 37 jarige krijg ik de unieke kans om Made in inox over te nemen, een kans die ik met beide handen grijp. Met het vertrouwen dat ik van Pol en Marleen krijg, ga ik aan de slag om Made in inox verder uit te bouwen met hun voorbeeld in gedachten.

Deze overname is geen nieuwe start, het is een verderzetting van een goed draaiend bedrijf dat kan rekenen op een zichzelf steeds verder ontwikkelend, ijzersterk team. Een team met gevestigde waarden dat zijn ervaring deelt met nieuwe krachten waarbij iedereen op zijn of haar manier verantwoordelijk is voor het welslagen van onze projecten. Door het benutten van ieders talenten staat Made in inox al jaren garant voor het innovatief uitwerken van projecten vertrekkend vanop een stevig fundament.

In een professioneel en modern uitgerust atelier ‘Joie de Créer’, gaan we vol vertrouwen de nieuwe uitdagingen van de toekomst tegemoet!