140 jaar

140 jaar metaalbewerking in 't Rattekot. Met de uitgave van onze verjaardagskrant 'Forge de Belles Histoires' willen we meer dan ooit als 4de generatie onze passie voor metaal en het vakmanschap delen met de volgende generaties.

Het is een moment bij uitstek om de deur naar het verleden open te gooien en je te verdiepen in vorige generaties, een moment om terug te blikken op dat wat met inspanning van velen tot stand is gebracht. Zonder onze geschiedenis valt het heden niet te begrijpen en heeft een toekomstvisie geen wortels en wie om kan kijken kan ook best vooruitzien. Wat zijn onze mogelijkheden voor de toekomst?

 

 

Fons Leroy

De grote baas van de VDAB, Fons Leroy is kind aan huis in Made in Inox. Door een uitwisselingsstage via Unizo is Fons in 2009 in ons bedrijf terecht gekomen en hielp hij mee op de werkvloer. Sedert 1 juli is hij met pensioen en om die reden zakte hij af naar Watou en bracht hij een afscheidsbezoek aan ons bedrijf. De cameraploeg van de VDAB maakte van dit afscheidsbezoek ook een filmpje als blijvend aandenken voor de VDAB en Made in Inox.

Lees verder.